Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

When Heroes Fly

Serie, 2018
When Heroes Fly
Fire israelske krigsveteraner mødes adskillige år efter et brud og rejser til Colombia på jagt efter en elsket person, de troede var død.
Serien When Heroes Fly er en Netflix Original og udkom i 2018. Denne serie er Følelsesladet, Nerve, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When Heroes Fly på IMDB

Score: 7,9 ud af 10

Four friends, 11 years after a major falling out, reunite on a final mission:to find Yaeli, the former lover of one man and sister of another. Can they triumph over and find the strength ...

Skuespillere i When Heroes Fly

Lyd og undertitler

Lyd: hebraisk - synstolkning;tysk;engelsk;hebraisk [original]
Undertitler: engelsk;hebraisk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom When Heroes Fly

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.