Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

When Heroes Fly

Serie, 2018
When Heroes Fly
Fire israelske krigsveteraner mødes adskillige år efter et brud og rejser til Colombia på jagt efter en elsket person, de troede var død.
Denne serie er Følelsesladet, Nerve, Medrivende

When Heroes Fly på IMDB

Four friends, 11 years after a major falling out, reunite on a final mission:to find Yaeli, the former lover of one man and sister of another. Can they triumph over and find the strength ...

Skuespillere i When Heroes Fly

Lyd og undertitler

Lyd: hebraisk - synstolkning;tysk;engelsk;hebraisk [original]
Undertitler: engelsk;hebraisk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom When Heroes Fly

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Abducted in Plain Sight
I denne true crime-dokumentar bliver en familie offer for en manipulerende nabo, som bortfører deres voksne datter – to gange.
Moon Over Miami
I denne muntre musikalske komedie spiller Betty Grable hovedrollen som en sød servitrice fra Texas, der tager til et resort i Miami for at finde sig en millionærmand.
Revenger
En tidligere betjent er fast besluttet på at hævne mordet på sin familie og infiltrerer en fjern ø, der fungerer som fængsel og dødsgang for ondskabsfulde forbrydere.
ReMastered: Massacre at the Stadium
Det chokerende mord på sangeren Victor Jara i 1973, gjorde ham til et stærkt symbol i Chile. Mange år senere sættes en jagt på retfærdighed i værk.
Catwalk: I en verden af katteudstillinger
Denne sjove og charmerende dokumentar følger en række entusiastiske katteelskere, mens de prøver at få kåret deres killinger til at være den fineste kat i Canada.