Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

When Love Happens

Film, 2014, 109 minutter
When Love Happens
Mo, som er dødtræt af at planlægge bryllupper for andre og ikke selv have held i kærlighed, tyr til internettet for at se, om hun kan finde sin egen drømmeprins.
Filmen When Love Happens udkom i 2014 og varer 109 minutter. Denne film er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When Love Happens på IMDB

Score: 5,4 ud af 10

A 28 year old event planner feels the clock ticking on her chances of getting married. With a friend getting engaged and being tasked to handle the wedding, she starts on line dating and a VLog of her journey. After lots of dates, she has a real chance at love. Funny, well acted and enjoyable.

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk
Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Velvet Colección: Grand Finale
I løbet af julen 1969 får det forestående salg af Velvet tidligere og nuværende ansatte i Madrid til at forenes om kærlige minder, nye chancer og nye begyndelser.
Som stjerner på himlen
To teenagere med personlige problemer bliver nære venner, da de tager på en forløsende rejse til seværdigheder rundt omkring i staten Indiana.
Hvis bare du var min – PS: Jeg elsker dig stadig
Lara er officielt Peters kæreste, så alt burde jo være perfekt, ikke? Men følelserne bliver komplicerede, da en gammel flamme igen dukker op i hendes liv.