Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

When We First Met

Film, 2018, 97 minutter
When We First Met
Ved hjælp af en magisk fotoautomat, der sender ham tilbage i tiden, genoplever Noah aftenen, han mødte Avery, igen og igen og forsøger at få hende til at falde for ham.
Filmen When We First Met er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 97 minutter. When We First Met kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ejendommeligt, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When We First Met på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

Noah spends the perfect first night with Avery, the girl of his dreams, but gets relegated to the friend zone. He spends the next three years wondering what went wrong - until he gets the ...

Trailer

Skuespillere i When We First Met

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom When We First Met

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Edoardo Ferrario: Temi Caldi
Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.
Turn Up Charlie
En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.
Chief Daddy
Da et velhavende familieoverhoved pludselig falder død om, kæmper hans pengeliderlige familie, venner og ansatte om hans milliardformue.
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits
Intet er helligt, når Jimmy Carr serverer de mest vanvittige jokes fra sin standupkarriere i en special, der ikke er for sarte sjæle.
After Life
En journalist har svært ved at komme sig over tabet af sin kone og udvikler en ubehagelig personlighed for at skubbe folk, der prøver at hjælpe ham, væk.