Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

When We First Met

Film, 2018, 97 minutter
When We First Met
Ved hjælp af en magisk fotoautomat, der sender ham tilbage i tiden, genoplever Noah aftenen, han mødte Avery, igen og igen og forsøger at få hende til at falde for ham.
Denne film er Ejendommeligt, Romantisk

When We First Met på IMDB

Noah spends the perfect first night with Avery, the girl of his dreams, but gets relegated to the friend zone. He spends the next three years wondering what went wrong - until he gets the ...

Trailer

Skuespillere i When We First Met

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom When We First Met

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tsatsiki, far og olivenkrigen
Tsatsiki glæder sig vildt til at besøge sin far i Grækenland. Men krisen har påvirket familiehotellet og olivenlunden, så Tsatsiki må forsøge at lave en redningsaktion.
En mand der hedder Ove
En menneskeforagter plager sin boligforening med sit gnavne væsen, indtil nyankomne i nabolaget langsomt smelter hans iskolde facade.
Hvad hjertet vil
Da pariserpigen Elsa bliver besat af sin ekskæreste, hyrer hendes bedste venner i hemmelighed en escortfyr til at hjælpe hende videre. Men planen virker alt for godt.
At ramme plet – Jul
Det er juleudgaven af At ramme plet, du har ventet på, med manglende ingredienser, umulige opgaver og vidunderligt triste desserter.
Femstjernet jul
Da den italienske premierminister møder sin elskerinde og politiske rival på en officiel tur til Budapest ved juletid, bliver der vendt op og ned på alting.