Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

When We First Met

Film, 2018, 97 minutter
When We First Met
Ved hjælp af en magisk fotoautomat, der sender ham tilbage i tiden, genoplever Noah aftenen, han mødte Avery, igen og igen og forsøger at få hende til at falde for ham.
Denne film er Ejendommeligt, Romantisk

When We First Met på IMDB

Noah spends the perfect first night with Avery, the girl of his dreams, but gets relegated to the friend zone. He spends the next three years wondering what went wrong - until he gets the ...

Trailer

Skuespillere i When We First Met

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom When We First Met

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Set It Up
To betrængte sekretærer har hårdt brug for en pause fra kontoret og slår sig sammen for at narre deres chefer, der er arbejdsnarkomaner, til at forelske sig i hinanden.
Club de Cuervos presenta: La balada de Hugo Sánchez
Chava Iglesias' assistent Hugo Sánchez, der forguder ham, får til opgave at lede Club de Cuervos til sejr i Nicaragua – hvis altså han må for sin mor.
Lust Stories
Som supplement til Bombay Talkies fra 2013 udforsker fire kortfilm fra fire af Indiens største instruktører kærlighed, sex og forhold i det moderne Indien.
Maktub
Efter at have overlevet et bombeangreb ændrer to forbrydere i Jerusalem deres metoder og sætter sig for at opfylde fremmedes bønner ved Grædemuren.
Alex Strangelove
High school-eleven Alex Truelove planlægger at miste sin mødom til sin kæreste Claire, men planerne går galt, da han møder Elliot.