Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

White Gold

Serie, 2017
White Gold
I 1980'ernes Essex vil den kæphøje sælger Vincent Swan og hans skrupelløse team gøre alt for et salg – og ærlighed spiller ingen rolle.
Serien White Gold er en Netflix Original og udkom i 2017. I denne retrokomedie medvirker Ed Westwick (Gossip Girl) samt James Buckley og Joe Thomas fra Inbetweeners. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne serie er Ejendommeligt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Gold på IMDB

Score: 7,4 ud af 10

The story of a double-glazing showroom in Essex in 1983, led by charismatic salesman Vincent who is smart, handsome and cocksure, He will happily break the rules if it guarantees a sale.

Skuespillere i White Gold

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);tyrkisk;engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning;fransk
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;fransk

Mere ligesom White Gold

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Trinkets
En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.
Yankee
På flugt fra politiet krydser en mand fra Arizona grænsen til Mexico og bliver dybt involveret i narkosmugling ved hjælp af moderne teknologi.
Leila
I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.
Charité under krigen
I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.