Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

White Gold

Serie, 2017
White Gold
I 1980'ernes Essex vil den kæphøje sælger Vincent Swan og hans skrupelløse team gøre alt for et salg – og ærlighed spiller ingen rolle.
Serien White Gold er en Netflix Original og udkom i 2017. I denne retrokomedie medvirker Ed Westwick (Gossip Girl) samt James Buckley og Joe Thomas fra Inbetweeners. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne serie er Ejendommeligt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Gold på IMDB

Score: 7,4 ud af 10

The story of a double-glazing showroom in Essex in 1983, led by charismatic salesman Vincent who is smart, handsome and cocksure, He will happily break the rules if it guarantees a sale.

Skuespillere i White Gold

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);tyrkisk;engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning;fransk
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;dansk;fransk

Mere ligesom White Gold

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma og Jernfortet flytter kampen til Unatos slagmark og går sammen med alliancen for at genvinde området fra kabane-horden.
De sidste børn på Jorden
Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.
Terrace House: Tokyo 2019-2020
Seks fremmede deler et fantastisk hus i Tokyo og leder efter kærligheden, mens de bor under samme tag. De har ingen drejebog – hvad, der sker, er helt op til dem.
Unbelievable
Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.