Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Who Killed Malcolm X?

Serie, 2020
Who Killed Malcolm X?
Flere årtier efter mordet på den afroamerikanske leder Malcolm X kaster en aktivist sig ud i en kompleks mission for at finde sandheden i retfærdighedens navn.
Serien Who Killed Malcolm X? er en Netflix Original og udkom i 2020. Historiker, aktivist og efterforskende journalist Abdur-Rahman Muhammad dykker dybt ned i mordet på Malcolm X. Denne serie er Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Who Killed Malcolm X? på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

Activist Abdur-Rahman Muhammad begins his own investigation into the perplexing details surrounding the assassination of civil rights leader Malcolm X.

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Who Killed Malcolm X?

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.