Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Wild Wild Country

Serie, 2018
Wild Wild Country
Da en kontroversiel kultleder bygger en utopisk by i ørkenen i Oregon, eskalerer en konflikt med de lokale til en national skandale.
Serien Wild Wild Country er en Netflix Original og udkom i 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Denne serie er Intellektuelt, Provokerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wild Wild Country på IMDB

Score: 8,2 ud af 10

When the world's most controversial guru builds a utopian city deep in the Oregon desert, conflict with the locals escalates into a national scandal. A true story.

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;tyrkisk;tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Wild Wild Country

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

American Factory
I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.
Hyperdrive
Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.
Our Planet – bag kulisserne
Mange års optagelse af forskellige skabninger fra hele verden må utvivlsomt skabe en smule drama. Her er et kig bag scenen.
Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.