Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Wine Country

Film, 2019, 103 minutter
Wine Country
Da de gamle veninder mødes på en fødselsdagstur i Napa Valley med masser af vin, bliver deres perfekt planlagte weekend mere og mere rodet for hvert minut.
Filmen Wine Country er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 103 minutter. Wine Country kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wine Country på IMDB

Score: 6,1 ud af 10

When a group of longtime girlfriends goes to Napa for the weekend to celebrate their friend's 50th birthday, tensions from the past boil over.

Skuespillere i Wine Country

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Wine Country

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes håndterer politik, reality-tv, racisme og den hemmelighed, hun tager med sig i graven, i denne overstadige og hæmningsløse standup-special.
Du er den
En gruppe mænd genoptager den årlige tagfat uden hæmninger, som de har leget lige siden barndommen, og kaster sig over deres ubesejrede ven.
Saverio Raimondo: Den talende satyr
Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.
Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate
I denne fejring af det banebrydende comedy-show Laugh-In medvirker Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris og mange flere.
Malibu Rescue
Da en lang række eskapader får Tyler på dybt vand, må han tage sig sammen og bruge sin sommer på at træne til at blive del af et elitelivredderprogram.