Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Wine Country

Film, 2019, 103 minutter
Wine Country
Da de gamle veninder mødes på en fødselsdagstur i Napa Valley med masser af vin, bliver deres perfekt planlagte weekend mere og mere rodet for hvert minut.
Filmen Wine Country er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 103 minutter. Wine Country kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wine Country på IMDB

Score: 6,1 ud af 10

When a group of longtime girlfriends goes to Napa for the weekend to celebrate their friend's 50th birthday, tensions from the past boil over.

Skuespillere i Wine Country

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: dansk;svensk;tysk;engelsk

Mere ligesom Wine Country

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Det lille Schweiz
Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.
Whindersson Nunes: Voksen
Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.
Action Point
En vovehals bygger en andenrangsforlystelsespark i New Jersey og kæmper for at holde den åben, da en grådig entreprenør dukker op.
Colin Quinn: Red State Blue State
Standupkomikeren Colin Quinn afslører højre- og venstrefløjens hykleri i denne special, der er baseret på hans politisk ladede Off-Broadway-show.