Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Wrestlingmasken

Film, 2020, 103 minutter
Wrestlingmasken
En ung WWE-fan med en magisk maske skaber kaos, da han deltager i en brydekonkurrence mod en intimiderende rival.
Filmen Wrestlingmasken er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 103 minutter. Seth Carr, Tichina Arnold og Adam Pally medvirker sammen med WWE-superstjernen The Mizi i denne feel-good-familiefilm. Wrestlingmasken kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Hjertevarm, Feel-good, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wrestlingmasken på IMDB

Score: 4,1 ud af 10

After discovering a magical mask, an 11-year-old aspiring wrestler enters a competition to become the next WWE superstar.

Skuespillere i Wrestlingmasken

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];svensk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Wrestlingmasken

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.