Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Yankee

Serie, 2019
Yankee
På flugt fra politiet krydser en mand fra Arizona grænsen til Mexico og bliver dybt involveret i narkosmugling ved hjælp af moderne teknologi.
Serien Yankee er en Netflix Original og udkom i 2019. Yankee kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er , Mørk, Nervepirrende, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yankee på IMDB

A young entrepreneur from the United States becomes a drug lord in an effort to protect his family.

Skuespillere i Yankee

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];spansk - synstolkning
Undertitler: engelsk;dansk;svensk;spansk;tysk

Mere ligesom Yankee

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Unbelievable
Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.
The Bletchley Circle: San Francisco
To højt kvalificerede kryptografer fra Storbritannien slår sig sammen med to amerikanske modparter, og sammen efterforsker de en række mord ved at bryde koder.
Top Boy
To garvede narkohandlere vender tilbage til Londons rå gademiljø, men deres stræben efter penge og magt bliver udfordret af en ung, skruppelløs svindler.
Monarca
Efter 20 år vender Ana María hjem til Mexico for at overtage kontrollen med familiens tequilaimperium, der er ved at drukne i korruption og hemmeligheder.