Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Year One

Film, 2009, 97 minutter, 1.923.692 Bedømmelser
Year One
To hulemænd bliver fordrevet fra deres landsby for at have spist den forbudte frugt fra kundskabens træ; sammen tager de af sted på en rejse gennem bibelske tider.
Filmen Year One udkom i 2009 og varer 97 minutter. Jack Black og Michael Cera spiller sammen med Olivia Wilde og Juno Temple i denne komiske rejse gennem historien. Tilladt for børn på 7 år og derover.Denne Film er Grovkornet, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Year One på IMDB

Score: 5 ud af 10

After being banished from their tribe, two hunter-gatherers encounter Biblical characters and eventually wind up in the city of Sodom.

Trailer

Skuespillere i Year One

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Year One

Zohan

Zohan

(2008)

Zombieland

Zombieland

(2009)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.