Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Zion

Dokumentarer, 2018, 11 minutter
Zion
Teenageren Zion Clark, der er født uden ben og voksede op som plejebarn, finder sit kald, da han begynder at dyrke professionel brydning. En kortfilmsdokumentar.
Dokumentareren Zion er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 11 minutter. Denne dokumentarer er Råt, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zion på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

Zion is a short starring Zion Clark, Gilbert Donahue, and Kimberly Clark. A portrait of Zion Clark, a young wrestler who was born without legs and grew up in foster care.

Trailer

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Zion

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

American Factory
I denne dokumentar vokser håbet, da et kinesisk firma genåbner en nedlukket fabrik i Ohio. Men et kultursammenstød truer med at knuse den amerikanske drøm.
Our Planet – bag kulisserne
Mange års optagelse af forskellige skabninger fra hele verden må utvivlsomt skabe en smule drama. Her er et kig bag scenen.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.
Happy Jail
Det filippinske fængsel, der blev kendt for en viral Michael Jackson-dansevideo, kommer under en tidligere fanges ledelse, hvilket skaber kontroverser og kritik.