Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Zohan

No te metas con Zohan
Film, 2008, 112 minutter, 2.335.129 Bedømmelser
Zohan
En israelsk soldat inden for kontraterrorisme har i al hemmelighed en skøn ambition om at blive frisør på Manhattan, og han vil gøre alt for, at drømmen går i opfyldelse.
Filmen Zohan udkom i 2008 og varer 112 minutter. Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui og Rob Schneider kan opleves i denne slapstick-komedie. Denne film er Absurd, Frækt.
12 år og derover Indeholder sex Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zohan på IMDB

Score: 6 ud af 10

An Israeli Special Forces Soldier fakes his death so he can re-emerge in New York City as a hair stylist.

Trailer

Skuespillere i Zohan

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;dansk;svensk

Mere ligesom Zohan

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.