Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Zombieland

Tierra de zombies
Film, 2009, 87 minutter, 7.082.393 Bedømmelser
Zombieland
For at overleve i en verden, der er blevet overtaget af zombier, slår en nørdet studerende sig sammen med en af byens hårde halse og et par bondefangersøstre.
Filmen Zombieland udkom i 2009 og varer 87 minutter. Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone og Abigail Breslin kan opleves i denne zombiefyldte roadtrip-komedie. Tilladt for børn på 15 år og derover.Denne Film er Vittig, Nervepirrende.
16 år og derover Indeholder vold Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zombieland på IMDB

Score: 8 ud af 10

A shy student trying to reach his family in Ohio, a gun-toting tough guy trying to find the last Twinkie, and a pair of sisters trying to get to an amusement park join forces to travel across a zombie-filled America.

Skuespillere i Zombieland

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Zombieland

I Am Legend

I Am Legend

(2007)

Zohan

Zohan

(2008)

Year One

Year One

(2009)

Kick-Ass

Kick-Ass

(2010)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.